Hva er healing?
Healing er overføring av energi. Enten fra en annen person, eller fra et verktøy/redskap, som for eksempel krystaller/krystallpendler.

Enkelt forklart er det som når du kaster en stein i vannet, og det dannes ringer som beveger seg utover og utover. Slik er det med energien også, den sprer seg utover i kroppen, dit den trengs.
En healingbehandling kan føre deg inn i en selvhelbredelsesprosess.
Healingenergien går inn i cellene, helt ned på atomnivå. Energien forsøker å opprette balanse, og å tilføre energi der det er lite fra før. Ved tilføring av energi, kan denne påvirke den fysiske kroppen, åndelighet, reaksjonsmønster og tankesett, følelsesmønster, vår oppfatning om både oss selv og omgivelsene, og kan gi oss innsikt og klarhet. Og den kan gi oss handlekraft til å gjennomføre endringer i livet hvis/når det trengs. 

Healing-energi har ingen bivirkinger og er en helhets- og årsaksbehandling. Det "verste" som kan skje er at det ikke skjer noen endringer i klientens tilstand. Dette handler ikke om at healeren ikke er flink/dyktig, men om at klienten ikke er klar for endringer, eller at energien f.eks. trenger tid til å jobbe med blokeringer før den "slipper til" der den trengs. 


Hvor ofte trenger du å ta healing-behandling?
Jeg ønsker ikke å bestemme dette (slik legene gjør), så kjenn etter hva som er riktig for deg!
Det kan være lurt å ta 2 - 3 behandlinger med 1 - 2 ukers mellomrom. Dette for å "bygge opp" energien din, for selv om du får mer energi etter 1 behandling, kan energien bli lavere igjen etter en stund. Istedet for å vente til energinivået ditt er tilbake til start, kan du heller "fylle på" sånn at du få et mer varig høyere energinivå. 

Healingenergien kan være helsefremmende i form av å:
- gi mer energi
- gi mer velvære
- gi bedre helse
- styrke kroppens egen selvhelbredende evne
- styrke immunforsvaret
- gi deg bedre innsikt i situasjonen du er i nå
- hjelpe deg til å slippe tak i stress og finne roen, = anti-stress-behandling
- gi hjelp til egne prosesser
- redusere / lindre smerter
- redusere / lindre angst og uro
- redusere / lindrerkjærlighetssorg
- gi bedre humør
- balansere energien i kroppen
- balansere feminin og maskulin energi
- løse opp blokkeringer
- forbedre livskvaliteten
- roe eksamensnerver

- redusere bivirkninger av medisinbruk     ....og mer

Det er veldig individuelt hvordan en healingbehandling oppleves og hva den kan hjelpe for. Vi har alle med oss vår "personlige ryggsekk" med erfaringer, opplevelser, tanker og følelser, som er vårt grunnlag, vårt ståsted, som vi reagerer ut i fra.
Jeg får ofte spørsmål om jeg har gode erfaringer med å heale spesielle plager eller tilstander. Nå er det sånn at jeg bare er et mellomledd som overfører energien - det er det eneste jeg gjør -  og det er mottaker som bestemmer, bevisst eller ubevisst, hvordan energien skal brukes. Vi har en underbevissthet og en kroppsbevissthet (som gjør at hjertet slår, lungene puster, øynene blunker osv uten at vi trenger å tenke på at disse tingene skal fungere), og sammen med bevisstheten er det disse som avgjør hvordan energien blir brukt. Jeg har flere ganger opplevd at personer tar behandling for en spesiell ting, men at det skjer noe helt annet. 
Uansett hvordan energien brukes, så skjer det som er riktig for deg. 

En healingbehandling foregår i rolige, dempede omgivelser. Enten i stillhet, eller med behagelig, dempet meditasjonsmusikk. Jeg kan også bruke Koshi klokkespill, syngeboller eller healing-gong. Jeg prater minst mulig under behandlingen, så prater vi heller sammen etterpå.
Det er verken nødvendig eller tillatt å kle av seg - healingenergien når fram likevel.

Ifølge norsk lov har ikke en healer lov til å behandle alvorlige sykdommer. Men kan gi healing for å
- lindre eller dempe symptomer/følger av sykdommen/lidelsen
- lindre eller dempe bivirkninger av gitt behandling
- styrke kroppens immunforsvar og/eller kroppens selvhelbredende evne.
Ønskes healing på alvorlig sykdom, får du et samtykkeskjema av meg som du tar med til legen din og får hans/hennes underskrift og stempel på = legen godtar at healing benyttes i tillegg til / ved siden av Helsevesenets behandling, og tar med tilbake til meg.  
Se egen side "Alvorlig sykdom". 

Nyeste kommentarer

Del denne siden