CLAIRVOYANT READING

Dette er en sjel-til-sjel-samtale, hvor jeg bruker mitt 3. øye til å få kontakt med ditt 3. øye, og på den måten kan du vise bilder/gi beskjeder som jeg formidler til deg. Dette kan belyse hvilke prosesser du står i, hvor du står fast og hvordan du kan komme deg videre på en god og positiv måte. Og når det passer, gir jeg deg også verktøy/teknikker som du kan bruke på egenhånd etterpå.
Intensjonen med readingen er å se på ditt potensiale (ikke dine begrensninger), at du får mer klarhet og forståelse om deg selv og livet ditt = kunne være i førersetet og ta styringen over eget liv.

- Jeg spår ikke fremtiden, da det er her og nå, i dag, at du kan ta avgjørelser og valg for å skape den fremtiden du ønsker.
- Jeg er ikke riktig person å spørre om hvilke valg du skal ta for fremtiden. Valgene skal du ta selv, fordi det er du selv som skal leve med følgene av valgene du tar.
- Jeg "leser" ikke 3. person, da han/hun ikke har gitt tillatelse til det.
- Jeg ønsker å få minst mulig informasjon fra deg. Informasjon på forhånd, og i løpet av readingen, kan "legge føringer" vedr readingen, istedet for at jeg bare følger energiene og det som kommer opp. Men du kan gjerne bekrefte at du skjønner hva jeg prater om. 

Jeg har satt opp 3 forskjellige tilbud; 30, 60 og 90 minutter.
Jeg begynner readingen med å "gå inn i energiene", før jeg ber deg si navnet ditt 3 ganger. Da ønsker jeg alle navn - fornavn, mellomnavn og etternavn - som du vokste opp med. Dette er min "nøkkel" til å få lov til å gå inn i energiene dine og "lese" deg.
Det første jeg gjør er å be om å få se deg som en rose. Hvordan rosen ser ut, hvor den står, hvordan det ser ut der, kan fortelle mye om deg og nåværende situasjon.
Etterpå kan jeg velge mellom 2 retninger: Den ene er at jeg "går inn" der rosen lyser opp, dit jeg trekkes til, for å se hva som "kommer opp".
Den andre retningen er at jeg leser deg via chakraene (= de 7 største energisentrene vi har i kroppen, se under "Kurs", der står det forklart mer), begynner nederst og går oppover.

Reading er ikke det samme som mediumskap, hvor man får kontakt med avdøde slektninger.

Reading kan gis over telefon og da bør du være et sted hvor du er uforstyrret og sitte i ro og være fokusert på samtalen, ikke holde på med andre ting.

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.


Del denne siden