Se "Min bakgrunn" for oversikt over kurs jeg har gått.

Jeg er 1959-modell og tråkket mine barnesko i Nord-Norge. Som liten hadde jeg god kontakt med hjelperne mine, hadde lange "samtaler" med dem. Ofte visste jeg hva som kom til å skje, men dessverre var noe av informasjonen skremmende, så jeg "la lokk over" disse evnene i mange år.
I voksen alder fikk jeg vite på en håndanalyse (1998) at jeg har det som kalles "varme hender" og derfor kan overføre energi til andre. Jeg ble nysgjerrig på hva dette var for noe, og begynte å lese bøker, gå på kurs og fikk bruke familie og venner som "prøvekluter".
Jeg hadde først kontakt med en kinesiolog som hjalp meg å komme i gang, som lærte meg enkle øvelser for hvordan jeg kunne ta inn energi først, for så å gi den videre - ikke bruke av min egen energi, for da blir man fort sliten. 
Senere ble det Reiki-kurs, både I, II og III. Jeg ønsket aldri å bli reikimester for å undervise i Reiki, men alle initieringene/energinivåene har jeg fått. Samarbeidet med reikimesteren i 5 år (1999 - 2004), hvor jeg var vertinne og stilte stua til disposisjon for at hun kunne komme og holde kurs. Det var en lærerik tid! 

Jeg leste mange bøker og gikk på kurs, og tok behandlingstime(r) hos mange forskjellige healere for å lære hvordan de jobbet, og like viktig: erfare hvordan det er å få healing-behandling.

I januar 2001 skrev lokalavisa i Ski om meg. Jeg trodde jeg skulle få et lite bilde og noen linjer langt bak i avisa, og ble veldig overrasket da det viste seg at jeg var hovedoppslaget i den lørdagsavisa, over 3 hele sider. Dette ble en "pang-start" for mitt virke som healer.

I 2002 lagde jeg mitt eget selvutviklingskurs, ut fra alt jeg hadde lest og lært, og inviterte 6 venninner på kurs. 3 kjente til "den alternative verden" og 3 gjorde ikke det. Justeringer ble gjort i forhold til tilbakemeldingene, og jeg holdt dette kurset noen år, samtidig som det ble utviklet/endret i takt med nye kurs og ny innsikt. I dag er det andre kurs som er aktuelle, bl.a. tromme-kurs og kurs om chakra og arketyper. 

Høsten 2006 begynte jeg på en 3-årig deltidsutdannelse ved Akashaskolen i Oslo for å bli terapeut. Det føltes som "å komme hjem".
1. året: Clairvoyant-utdannelsen: Lære å beherske intuisjon, nøytralitet og jording for å kunne gi readinger.
2. året: Behandlerutdannelsen: Bevissthet rundt å nå egne mål, kommunikasjonsfag på høyskolenivå, dypere chakra-forståelse, stressmestring, healing og husrens. 
3. året: Terapeut-utdannelsen: å forstå underbevissthet og arketyper, personlighetspsykologi. 
Noen år senere tok jeg et påbyggingsår med Relasjonskompetanse.

Jeg går stadig på nye kurs, lærer mer og utvikler både evner og forståelsen rundt dette som jeg holder på med. Man blir aldri for gammel til å lære noe nytt...

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

Del denne siden