8. mar, 2016

Begynnelsen....

Hvordan jeg oppdaget healing-evnene mine.

Jeg hadde alltid et stort behov for å bruke hendene da jeg vokste opp, og også i voksen alder. Så det ble mye strikking, hekling, brodering osv.

På slutten av 1990-tallet var jeg hos en kinesiolog som fortalte at "du har mye energi i hendene", uten at hun utdypet det noe mer, eller forklarte. Noen måneder senere tok jeg håndanalyse og fikk høre at jeg har det som kalles "varme hender", at jeg blant annet har evnen til å fjerne smerte hos andre, ble det sagt.
Sta steinbukk som jeg, trodde jeg ikke noe på dette - det hørtes for merkelig ut, syntes jeg. Så jeg protesterte, men han holdt på sitt. Til slutt ba han meg gni håndflatene mot hverandre, og så holde dem 1 - 2 cm fra kinnene mine. Da kjente jeg at det strålte varmt fra hendene mine.

Men hva var dette for noe? Nysgjerrig som jeg er, begynte jeg først å lese bøker og etter hvert å gå på kurs. Fikk ei bok om healing av ei venninne, hvor jeg fant en øvelse for å "sette i gang" healingenergien, og dette ble starten. Senere tok jeg kurs og behandlingstimer hos andre healere. Delvis for å kjenne hvordan det er å ligge på benken og få behandling, men også for å se hvordan de jobbet. I 1999 tok jeg det første reiki-kurset, reiki er en healingteknikk som har eksistert i Japan (og andre land) i flere tusen år. I 2006 fant jeg Akashaskolen i Oslo, gikk der i 3 år og ble terapeut, og lærte blant annet å gi healing med kvartskrystall-pendler laget av munker fra Tibet, som kan masse om energier og krystaller.
Samtidig har jeg også utviklet intuisjoen og andre sider av meg selv. Utlært blir jeg aldri, og jeg har stadig lyst til å lære mer, for jo mer jeg lærer, desto mer skjønner jeg at det er enda mye mer å lære.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

Del denne siden