10. mar, 2016

Si "ja"

I dag har jeg vært på foredrag med Truls Svendsen (som sa ja til å gå 600 km på ski over Grønland): "Om å våge å si ja".
Det fikk meg til å tenke på da jeg begynte med healing. Jeg oppdaget at mange så på healing som noe mystisk og skummelt. Møtte stadig på folk med denne holdningen, og enkelte venninner takket for seg og trakk seg unna.
I begynnelsen av januar 2001 skrev jeg et leserinnlegg til lokalavisa i Ski (hvor jeg da bodde) med tittel "Når healing blir en del av hverdagen" - prøvde å forklare at dette ikke er noe hokus pokus som er skummelt og skremmende, men tvert imot noe helt naturlig. Skriveriet kom ikke på trykk; istedet ringte de og ba om å få et intervju og ta bilder. Ja, det var greit for meg. Fikk besøk av en hyggelig journalist og fotograf og vi pratet masse. Dette var i midten av januar, og jeg fikk beskjed om at jeg kom på trykk i avisa kommende lørdag.
Jeg ble veldig overrasket da jeg hentet avisa den lørdagen, for jeg hadde trodd at det kanskje ble 15 - 20 linjer og et bilde et sted i bakre del av avisa. Men neida, jeg var hovedoppslaget den lørdagen over 3 hele sider!
Utpå formiddagen begynte telefonen å ringe, og utover vinteren og våren hadde jeg massevis å gjøre, og opp til 5 ukers ventetid på det meste. Det ble en "pangstart" på min vei som healer, for jeg ga godt over 100 behandlinger frem til påske, fikk oppleve mye morsomt, lærte mye og fikk prøvd ut evnene mine.
Og alt dette fordi jeg sa "ja"...

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

Del denne siden