13. mar, 2016

"Hva kan du gjøre for meg?"

Når folk kontakter meg, spør de ofte
"Hva kan du gjøre for meg?"
Jeg får veldig lyst til å svare "ingenting". Fordi jeg gjør ikke noe for eller med klientene. Jeg fungerer som et mellomledd som overfører energi - det er alt.
Mange sier at det er jeg som har gjort dem bedre/frisk, men det er de selv som "gjør noe" ved å ta imot energien og bruke den, bevisst eller ubevisst, der den trengs mest. Dette skjer ofte automatisk, for kroppen og underbevisstheten vet veldig godt hva/hvor det er noe som ikke fungerer slik det bør og da brukes energien der. Og da fungerer healingen best.
Om jeg har aldri så god intuisjon og "fanger opp" informasjon, vil jeg aldri kunne være sikker på at jeg får vite ALT, derfor vil/kan jeg ikke blande meg inn i klientens prosesser.

En annen side ved dette er at hver og en av oss har ansvar for egen helse: Å ta tak i egen situasjon og  prøve å finne løsninger for å få det bedre.  
Eksempel: Sitter du på en vond kontorstol som ikke gir riktig støtte, som gjør at du får smerter i rygg/nakke/skuldre, vil en healingbehandling bare gi midlertidig bedring, for så snart du er tilbake i kontorstolen vil plagene komme tilbake.

Healing-energien påvirker både den fysiske kroppen, følelsene, tankene og det åndelige. Den kan oppleves som varme, kulde, vibrering, ilinger m.m. Og heldigvis har den INGEN BIVIRKNINGER! Enten tar energien tak og prøver å fjerne blokeringer/opprette balanse, eller så skjer ingenting.
Derfor er det trygt for meg å gi healing til andre, for jeg kan ikke få gjort noe galt 🙂

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

Del denne siden