17. mar, 2016

Hva er "Reading"?

Dette spørsmålet har jeg fått mange ganger, og jeg skal forsøke å forklare hva det er, ut fra min bakgrunn og mitt ståsted.

Enkelt sagt er reading/clairvoyant reading en "sjel-til-sjel-kommunikasjon". Jeg bruker mitt 3. øye til å få kontakt med ditt 3. øye, og har samtidig en intensjon om å være til hjelp, slik at du kan få løst opp i bokeringer/floker, og/eller få større forståelse/innsikt om deg selv, slik at du kan gå videre på din vei og forhåpentligvis få til å skape det livet du ønsker deg. 

Jeg starter alltid med å bruke noen minutter til å "gå inn i energiene". Jeg går ikke rundt og "leser" folk i øst og vest hele tiden - det blir for slitsomt, for mange inntrykk. Når jeg er klar, ber jeg deg om å si hele navnet ditt 3 ganger. Har du byttet navn, er det det  opprinnelige navnet du skal si = din første identitet. Dette er "nøkkelen" du gir meg slik at jeg kan "låse opp døra" så jeg kan få "lese deg". 

Hovedregelen er at jeg sitter med øynene lukket, slik at jeg kan konsentrere meg om bildene/informasjonen du gir meg. For det er du som bestemmer hvilke temaer/situasjoner jeg skal få lov til å "se". Dette skjer ubevisst, og bare det du er klar til å ta tak i, vil komme gjennom til meg. Noen tror at jeg kan "se" om de lyver, stjeler, er utro, snyter på skatten osv., men det stemmer ikke. Min intensjon er å hjelpe deg til å sette deg i førersetet slik at du kan ta styring over livet ditt. At det du føler hindrer/begrenser deg løses opp i, slik at du kan få det bedre med deg selv. Noen ganger er det nok å sette ord på ting, andre ganger bruker jeg healing-teknikker for å hjelpe deg å slippe tak i ting du ikke trenger lenger, som f.eks. blokeringer. 
Og andre ganger får jeg opp bilder jeg ikke skjønner noe av, men det er greit så lenge du skjønner hva det dreier seg om. 

Jeg opplever innimellom å få spørsmål om jeg kan ta en titt på f.eks. kjæresten  og se om han/hun er "den rette", om han/hun er utro eller har hemmeligheter han/hun ikke deler. 
Jeg "leser" ikke andre personer enn den som sitter foran meg! Fordi jeg har klare grenser når det gjelder etikk og moral: jeg kan ikke "gå inn" og lese andre uten å ha fått tillatelse først. Og hvorfor skal jeg prøve å "lese" en person som ikke er til stede? Ville du likt det om det var deg?

Noen spør om ting som har med fremtiden å gjøre. Det hender at den jeg leser gir meg "bilder/informasjon" om fremtiden, men det skjer ikke ofte. Jeg er mer opptatt av "her og nå", for det er i øyeblikket man kan få ny forståelse, skape forandringer, velge nye veier slik at man på et nytt grunnlag kan ta andre valg enn man gjorde før = skape en ny hverdag. 

Ofte blir det spurt om "den store kjærligheten", når dukker den opp? Da kan det hende at jeg ber vedkommende blir med på en liten tanke-lek: La oss si at drømmepartneren dukker opp om 5 år. Og da må også du være drømmepartneren som den andre ønsker seg, ikke sant? Hvis jeg forteller deg at du vil møte "den rette" om 5 år, og du går hjem og setter deg i sofaen og venter....hvor stor er sjansen for at du møter vedkommende om 5 år? Kanskje ikke så stor....
Kanskje er ikke den du er i dag "den rette" for drømmepartneren din. Kanskje trenger du 2 - 3 "småkjærester" (eller et samboerskap eller to) for å erfare, for å lære, for å utvikle deg til å bli "den rette" for den du skal møte om 5 år. Det handler om å leve livet, med alt det bringer med seg av opp- og nedturer, så vil "den rette" dukke opp når dere begge er klar for å møtes. Men har du sittet i sofakroken i 5 år og bare ventet, kan det hende "den rette" ikke ser din vei i hele tatt når dere endelig møtes...fordi du ikke har utviklet deg til å bli den drømmepartneren vedkommende ønsker seg.
Og derfor er jeg ikke så glad i å få dette spørsmålet.

Vi har alle evnen til å kunne bruke vårt "tredje øye" - egentlig er den naturlige tilstanden i dette energisenteret å være åpen, men i vår del av verden er det lite aksept for/kunnskap om å fungere på denne måten; ikke nødvendigvis for å kunne "lese" andre, men i hvert fall for å få bedre kontakt med seg selv, sin egen intuisjon, lære å lytte til hva intuisjonen forteller deg, slik at du kan ta gode, sunne valg både for deg selv og omgivelsene dine. 

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Del denne siden