5. apr, 2016

Om å unne seg selv noe

I dag fikk jeg muligheten til å ligge på behandlingsbenken selv og få healing. En nydelig time med ro, følelse av å være "perforert" av behagelig, varm energi, uten tanke/opplevelse av tid og sted, men bare "være". Alenetid for bare meg, for mitt velvære.

Veldig ofte haster vi av gårde i hverdagen med hodet fullt av tanker av typen "Må huske på...", "bør få tid til å ...." og alle "bør" og "må" danser i takt inni hodet vårt. Og dager blir til uker, som blir til måneder.
Når gjorde du sist noe bare for deg selv? Gjorde noe du har lyst til fordi du liker det? Fordi det gjør deg godt? Fordi det lader batteriene dine?

Jeg opplever at mange går rundt og klager over at de ikke har energi, at de ikke har tid til annet enn pliktene de føler de har - men hvem er det som bestemmer over tankene og holdningene dine? Jo, det er du selv, og det er bare du som kan ta et valg om å skape et avbrekk i hverdagen.
Så hvorfor ikke si fra til omgivelsene at du ønsker deg "et friminutt" til å ta vare på ditt eget velvære? Gjør noe som gir følelse av velbehag, nytelse, som skaper glede og overskudd!
Vi trenger slike avbrekk i hverdagen, både å se fram til og å se tilbake på. Da bekrefter vi overfor oss selv at vi også er viktige, at vi fortjener, at vi kan få stå først i køen noen ganger!

Så jeg anbefaler deg å kjenne etter innvendig, om du trenger "et friminutt" fra plikter og ansvar for å ta vare på deg selv - og hvis du kjenner at behovet er der, gjør noe med det!

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden