24. apr, 2016

Janteloven / være glad i seg selv

Det er så mange som går rundt og er redd for hva andre tenker om dem, og det synes jeg er trist. Hva andre tenker om deg kan du aldri styre. Folk tenker det de vil uansett. Så hvorfor bry seg om det?  Den beste "hevnen" er å leve det som er et godt liv for deg (og dine), og det er først når du slipper taket i begrensningene at du får et godt liv. Ingen kan gå i dine sko, ingen kan forstå hvordan det er å være akkurat deg - og da blir misunnelige kommentarer og "stikk" bare uttalelser fra folk som ikke forstår, som ikke har innsikt. Og da kan man snu det til at det er synd på dem som ikke forstår mer...men de må få lov å gå sin egen vei, i sitt eget tempo.

Jeg ser i behandlingssituasjonen, og spesielt når jeg gir readinger, at det er veldig mange som går rundt med et selvbilde som "ligger i søla", i stedet for å være stolt over hvem de er og glad i seg selv. Som føler seg begrenset av en følelse av "jeg fortjener ikke....." og som plasserer seg selv bakerst i køen, istedet for å ta plassen først i køen innimellom og tenke på egne behov og hva de har lyst til å oppleve/gjøre.

Hvor ofte gjør du noe som du liker? Mange fyker gjennom dagene i full fart. Hva med å stoppe opp litt, for eksempel stå 1 minutt ekstra i dusjen om morgenen og bare nyte følelsen av varmt vann som renner nedover kroppen? Eller ta med kaffekoppen ut i hagen, eller på verandaen og nyte vårværet, fulgekvitter og sola som varmer? La husarbeid og familien klare seg selv en liten stund mens du går/sykler en tur? Det er ikke så mye som skal til for å ta litt mer vare på seg selv.

Skulle ønske mange, mange flere får til å se storheten i seg selv, hvor flotte de er, hvor perfekt de er skrudd sammen - det finnes ikke maken til deg i hele universet!!! Tenk det! Så hvorfor ikke prøve å la "den flotte diamanten" du er få skinne i all sin prakt? Og lev livet ditt deretter!

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden