6. mai, 2016

Egen behandling for terapeuter: "Hellig geometri"

Mange terapeuter føler at de gir og gir, og at de til slutt blir så slitne at de må ta pauser fra terapeut-rollen. Det er bra å hjelpe andre, men man bør først og fremst ta vare på seg selv. Er man ikke i form selv, har man ikke overskudd til å gi til andre.

Jeg tilbyr en energibehandling for terapeuter, "hellig geometri", hvor du får fylt opp energien igjen.

Jeg bruker krystallpendlene som er laget av munker fra Tibet. Pendlene er kodet med meget høyre energifrekvenser som løfter, renser og balanserer. I tillegg bruker jeg symbolene for hellig geometri (på bildet ser du noen av dem), som alt i universet er bygd opp fra. Disse holder informasjonen sin evig og kan ikke manipuleres eller drives vekk fra opprinnelsen. De er en kildekode som alltid vil være der og som alltid vil bevares.

Hva kan du oppnå med denne behandlingen?
Denne energibehandlingen dreier seg om å få tak i opprinnelsen, det vil si slik noe var før det ble forandret eller ødelagt. Behandlingen foregår på atomnivå i cellene og det jobbes på kropp-sjel-forbindelsen for å få tak i ditt opprinnelige potensial.
I tillegg til å få påfyll av energi, kan du få klarhet i prosessene dine, få nye ideer, nye tanker og se løsninger du ikke har sett før. Du kan oppleve at du forstår sammenhenger som gir deg muligheten til å bryte gamle tankemønster, vaner og holdninger slik at du kan gå et skritt videre i livet.
Du kan oppleve å få "flyt i livet", at ting legger seg til rette, at nye muligheter kommer din vei - eller kanskje rettere sagt: at du ser mulighetene når de dukker opp og får til å ta tak i dem.
Det kan skapes
en sterkere og dypere referanse til å skape i livet og tilgang til et nytt bevissthetsnivå: fjerne slør, komme fram til egne mål og drømmer, finne grunntonen i livet ditt.

OBS: Du bør være vant til å gå i prosesser og tåle vekst for å ta denne behandlingen.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden