24. mai, 2016

Krystallpendlene har mange forskjellige energier/temaer

Settet består av 10 forskjellige pendler, som alle har hver sine energier. Det er derfor det er forskjellige farger på dem, slik at man vet hvilken energi man jobber med.

Pendlene sies å være laget av Sibirsk kvarts, eller Silisiumdioksid. Dette brukes også i pulverform som bl.a. antiklumpemiddel i kinesisk te. Og sikkert mange andre steder også. Vi har dette stoffet i kroppen, og prinsippet er at når en del med høy energi (pendelen) kommer i kontakt med en del som har lav energi (kroppen), vil alltid den høye frekvensen trekke opp den lave = fyller på energi.

Jeg bruker energisentrene i hendene for å finne ut hvilken pendel/energi/tema klienten trenger mest, og bruker den under behandlingen.

De forskjellige krystallene, fra høyre mot venstre på bildet, berører følgende (chakra = energisenter i kroppen):

1) AQUA (lys blå) KRYSTALL: Balanserer hjertechakra for bedre forståelse og kjærlig visdom. Dette øker den naturlige integrering av sjelen med den høyere mentale innsikt og stimulerer den mentale, emosjonelle og fysiske kroppen med healing. Healer kritikk og redsel.

2) GRØNN KRYSTALL: Frigjør sinnet og åpner for større innsikt i sannhenten. Balanserer det 3. øyet for lettere å kunne fatte det åpenbare. Hjelper til å gi mer ro i sinnet, følelsene og kroppen. Balanserer og stimulerer den naturlige magnetiske helingsevnen som ligger latent i alle. 

3) REGNBUEKRYSTALL: Hver farge er justert til de 7 fargene i spekteret og gir full fargeterapi. Balanserer kropp, følelser og sinn. Hjelper til å frigjøre fra fortiden og renser blodet. Frigjør slaggstoffer under trening og rensedietter.

4) ORANSJE KRYSTALL: Balanserer rotchakra fra konflikt mot harmoni. Hjelper til med å gjenopprette balanse der det er stress og senket vitalitet i kjertler og organer. Reduserer fordøyelsesproblemer. Øker fordøyelsesprosessene.
Balanserer de mentale og emosjonelle kroppene vekk fra bekymring og depresjon.

5) 7-STRÅLE KRYSTALL: Hver farge balanserer med de øvre og nedre chakraene. Healer gruppepersonligheten i de lavere chakraer og øker sjelekommunikasjonen og kjærlighetsnaturen i de høyere. Hjelper til med å motvirke psykiske påkjenninger og negative forhold.

6) BLÅ KRYSTALL: Balanserer Hara-chakraet (senteret for forhold). Pendelen hjelper til med å øke selvkontroll og slappe av. Øker kommunikasjonen på alle plan. Hjelper til med å tilgi og glemme negative forhold fra fortiden og øker evnen til å åpne mulighetene til nye forhold som er kjærlige og støttende.

7) REN KVARTSKRYSTALL: Hjelper til med høyning av selvet, dette inkluderer muligheten til å bli mindre bundet til forventninger og belønninger. Hjelper den naturlige intuisjonen og evnen til tillit, til å lytte og å være mer våken (/oppmerksom).

8) RØD KRYSTALL: Balanserer kronechakra med Guds vilje. Hjelper til å stimulere evnen til å stole på egne valg i livet. Gir ny viatlitet til kjertler og immunsystemet. Styrker evnen til å møte livet med mer mot.

9) FIOLETT KRYSTALL: Balanserer Solar Plexus vedr. hengivelse og ærbødighet. Frigjør de følelsesmessige båndene til begjær og besettelser. Befrir den astrale natur (/følelsene) fra hat og aggresjon, så den kan omformes til sjelfull kjærlighet.

10) GUL KRYSTALL: Balanserer halschakra som representerer kreativ, aktiv intelligens. Øker mental kreativ tankeaktivitet. Balanserer nervene, stimulerer healing av sår og hudproblemer. Balanserer en overaktiv psyke.

STOR PENDEL: Består av 8 stk 7-stråle-pendler (nr 5) og 1 stk ren kvartskrystall (nr 7). Den har også mange av de hellige, geometriske formene (se bilde m/forklaring under "bilder")
Denne pendelen bruker jeg mest til husrens og den balanserer alt som er i ubalanse.

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden