14. jun, 2016

Kan healing gi bivirkninger?

Det heter at healing ikke gir bivirkninger, men jeg har lyst til å si noe om dette likevel.

Jeg har fått healing av mange forskjellige healere som har hatt hver sin måte/teknikk å gi healing på. Jeg har opplevd det forskjellig fra healing til healing, forskjellige energier og forskjellige følelser/opplevelser i kroppen.
Noen ganger er det "bare energi" - jeg kan for eksempel få trykk i hodet, eller hele kroppen føles "perforert". Eller tung. Jeg kan bli svimmel, eller jeg føler det som om jeg gynger på opprørt hav i en liten båt. Andre ganger kan jeg bli veldig varm, det prikker, iler eller jeg blir søvnig. Ingenting av dette er "feil" - det er bare slik kropp, sinn og følelser mottar energien akkurat da.

Husker at jeg for 10 - 12 år siden hadde en klient som sa at hun følte at hun skulle til meg, og time fikk hun. Underveis i behandlinga følte hun mer og mer at hun "fikk influensa". Etterpå lå hun i senga i 3 dager med influensasymptomer. Men det var ingen influensaepidemi akkurat da, og hun selv mente at healingenergien hadde sendt henne til sengs for å være i ro mens kroppen fikk en utrensing. Hun mente selv å forstå hvorfor og var veldig fornøyd med dette - hun fikk det hun trengte, mente hun. Med hennes selvinnsikt ble ikke reaksjonene på healingenergien sett på som bivirkning, men som en nødvendighet fordi hun trengte ro/utrensing.

En annen klient fra mange år tilbake fortalte da hun kom til ny time at da hun kom hjem etter forrige behandling hadde hun blitt sittende i en stol og strigråte i 2 timer. WOW - snakk om å la følelsene få flyte fritt! Kjempebra!
Dessverre ser mange negativt på en slik hendelse (=bivirkning?) Men innimellom kan det trengs å la tårene flomme, la sinne, frustrasjon og fortvilelse få et uttrykk. Tårer er også en form for utrensing.

Jeg har 2 ganger opplevd å bli helt "satt ut" etter å ha mottatt healingenergi. Jeg har aldri oppfattet det som "overdose"/bivirkning - det tror jeg ikke går an - men at jeg var så sliten og lav i energien, at det føltes overveldende. Med andre ord: Jeg fikk påfyll i massevis og trengte noen dager i ro for å la kropp, sinn og følelser bruke energien slik det trengtes. Og følte meg "ovenpå" igjen etterpå.

Vi lever i et samfunn som er så opptatt av effektivitet, spesielt på arbeidsplasser, og  det settes i gang den ene prosessen etter den andre mot enda mer effektivitet, og vi løper fra det ene til det andre for å rekke alt vi tror vi "må".
Kanskje er det helt på sin plass at vi blir "satt ut" innimellom, at vi tvinges til å sette ned tempoet, holde oss i ro, og la kropp, hode og følelser få hvile litt? At dette ikke er bivirkning av healingen, men en beskjed fra kroppen om at den trenger å hente seg inn?

Vi opplever bivirkninger av medisiner, vi føler oss ikke helt ok mens bedøvelsen sitter i etter et tannlegebesøk, og dette er det mange som tar som en selvfølge.
Men om man får reaksjoner (bivirkinger?) etter en healing-behandling, så oppleves ikke det like selvfølgelig. Hvorfor ikke? Vi har ofte pådratt oss stress og "vondter" her og der, men det skal ikke være ubehagelig å gi slipp på dem. Hvorfor ikke? Kroppen har blitt overbelastet en periode og det er helt naturlig at den reagerer når den får muligheten til å "gi slipp".

Det er ikke bare når vi blir forkjølet, får influensa eller brekker et bein at kroppen trenger å hvile og/eller få nok søvn. Det trenger den jevnlig, og har kroppen behov for hvile etter en healing-behandling, så vil den gi beskjed om det i form av reaksjoner etter behandlingen - uten at vi trenger å definere det som en "overdose" og/eller bivirkinger.
Så gjenstår det å se om vi er villige til å lytte til kroppen og la den få det den trenger.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden