2. jul, 2016

Healing på dyr

Selv om jeg er allergisk mot alt av pelsdyr (rennende øyne/nese, kløende hud og astma) er det både morsomt og interessant å se hvordan dyr reagerer når de møter meg.

Det første erfaringen var at jeg aktiverte energien i hendene og lot den stråle ut av fingertuppene. Så la jeg håndflatene mot hverandre og rettet fingertuppene mot en katt eller hund som lå i nærheten. Ørene begynnte straks å bevege seg og det tok ikke lang tid før de løftet hodet og så seg forundret omkring. Ingen tvil om at de merket energien!

For mange år siden var jeg på besøk hos ei venninne som hadde katt. Hun hadde støvsugd stua før jeg kom og mente bestemt at jeg ikke hadde noe å bekymre meg for: Katten hennes var en "enmannskatt" som kun aksepterte henne. Ikke en gang ungene i huset fikk komme nær den.
Vel, jeg tok sjansen og gikk på besøk. Men det tok ikke lang tid før katten kom i min retning og tydelig ville opp i sofaen til meg. Venninna min ble veldig overrasket, for slik hadde katten aldri oppført seg før. Jeg holdt en avis mellom meg og katten for å hindre den i å komme nærmere, men den ga seg ikke. Da ba jeg min venninne hente et stort håndkle som jeg la over fanget mitt, og katten var ikke vond å be da jeg lokket den opp. Den krøllet seg sammen på fanget mitt og jeg satt i ca halvtimen og holdt på den. Det så ut som den sov og koste seg, og noen ganger løftet den hodet og tittet på meg, før den la hodet ned igjen. Da den var fornøyd, gikk den. Og jeg fikk vasket hendene godt og slapp unna de verste allergi-reaksjonene.

En annen gang var jeg med samboeren min hjem til noen han kjente. Der var bestemor hjemme med 4 -5 tenårings-barnebarn - og en stor hund. Jeg satte meg i en lenestol og så ble det morsomt: barnabarna "jaktet" på hunden for å holde den unna meg, men den klarte gang på gang å snike seg bort til stolen min. Til slutt ba jeg dem la hunden stå der, og jeg la ene hånden på nakken til hunden. Den sto rolig i 8 - 10 minutter. Da var den fornøyd og gikk og la seg på plassen sin.

Dyr vet veldig godt hva de trenger, og de ber om det. De merker at jeg har healing-energien og de tar kontakt for å få. Og går når de har fått nok.

Disse hendelsene bekrefter at healing virker - hvorfor skulle dyrene ellers være så ivrige på å få litt påfyll?

Det samme gjelder små barn. Selv om de ikke har språk nok til å uttrykke seg, sier det mer enn nok når de tar hånden min og legger f.eks. på magen sin. Spedbarn med (mer eller mindre) kolikk roer seg fort når jeg får bære/holde dem. Noe foreldrene forundres over.

Så skeptikerne kan si hva de vil - jeg VET at healing fungerer!

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden