16. jul, 2016

Hunden Buster - beskjed fra den andre siden

Jeg har i flere år sendt fjern-healing til hunden Buster, ettersom han og eieren bor et godt stykke herfra, og fordi jeg er allergisk mot pelsdyr - da er det kjekt å bruke fjern-healing, som betyr at den som mottar energien er hjemme hos seg, og jeg "gjør jobben" hjemme hos meg.

Sist vinter ble Buster 12 år gammel og helsa skrantet. Eieren ba stadig oftere om healing til Buster, og det fikk han.

Sist tirsdag, rett før jeg skulle gi en healing-behandling, ringte Busters eier og fortalte at han hadde blitt så syk at han ble avlivet hos dyrlegen dagen før. Det var trist å høre, men likevel godt å vite at han slapp å være syk lenger.

Da jeg begynte med healing-behandlingen, startet jeg som vanlig med å "gå inn i energiene". Og der kom Buster løpende, blid, glad og veldig fornøyd med at kroppen fungerte perfekt igjen. Han løp og løp og frydet seg over å kunne bevege seg fritt. Han ba meg hilse til eieren og si at han var inderlig glad i "matmor", og at han var veldig takknemlig for alt hun hadde gjort for han. Spesielt den siste tiden da han var syk og hun tok ekstra hensyn til han.
Buster var litt forvirret over sin "nye tilværelse", og fortalte at han syntes det var godt å være i nærheten av familien han hadde levd sammen med, at han nok kom til å være i nærheten/hos dem litt den første tiden fremover, men i stadig mindre grad etter som dagene går.

Jeg klarte ikke konsentrere meg om klienten på behandlingsbenken, så jeg spurte Buster om vi kunne prate sammen senere? Da løp han bort og energien hans ble til slutt borte. Etterpå gikk det greit å konsentrere seg om klienten.

Samme kveld sendte jeg fjernhealing til Buster igjen og inviterte til kontakt/samtale. Men han hadde visst fått sagt det han hadde på hjertet, for jeg fikk ikke kontakt med han på den måten.
Istedet tok han imot masse healing-energi - ja, det går an å sende healing-energi til de som har gått bort, både mennesker og dyr.

Jeg fikk lyst til å fortelle denne historien for å belyse at det ikke alltid er vi som lever her på jorden som bestemmer hvem og når vi skal få kontakt med "den andre siden". Det er det de selv som bestemmer, når det passer for dem. Og de velger selv hva/hvor mye de vil si.

Busters "matmor" ble veldig glad for beskjedene fra han.
Det er ofte slik de fungerer på den andre siden: de vil gjerne gi trøst og veiledning når vi strever med noe. Og de gjør det hele tiden, enten vi merker det eller ikke.

Jeg har fått lov av Busters eier å fortelle denne historien.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden