8. aug, 2016

FJERNHEALING / HEALING OVER AVSTAND

Jeg har holdt på med fjernhealing i mange år, og dette er en fin måte å hjelpe andre på når avstanden er for stor til at man kan møtes.
Det foregår på den måten av jeg er hjemme hos meg, du er hjemme hos deg og slapper av, og jeg "sender energi" til deg på avtalt tidspunkt.

Det er mange årsaker til å ønske fjernhealing, fra å få roet seg ned før/ved eksamen/viktige møter/jobbintervju, før og etter operasjoner, at man er sliten og ønsker å roe ned i en travel hverdag, at man har smerteplager eller andre plager som man ønsker hjelp til, og mye mer.
Og akkurat som ved "nær-healing" = å ligge på benken hos meg, virker energien på den fysiske kroppen, følelsene, tankene og det åndelige - kort sagt: Hele deg.

Følgende historie har jeg fått lov å fortelle, i anonym form:
Jeg fikk telefon fra ei dame som hadde vært her og fått healing tidligere. Hun ville gjerne ha time samme ettermiddag, for hun skulle på et viktig møte neste formiddag og grudde seg veldig. Dessverre var det ingen ledige timer den ettermiddagen/kvelden og det eneste jeg kunne tilby var fjernhealing. Det var hun imidlertid ikke så interessert i, og ville mye heller ha en time. Vi pratet litt, og hun skjønte til slutt at fjernhealing var eneste alternativet, men sa "Det tror jeg ikke noe på". Jeg forklarte at hun ikke trengte å tro på det, at energien ordner opp på sin egen måte likevel. Under sterk tvil avtalte vi at jeg skulle sende energi til henne da hun la seg om kvelden. Og det gjorde jeg.

Neste ettermiddag kom ei strålende blid dame på døra med en blomsterbukett til meg. Og fortalte hvordan det hadde gått:
Da hun la seg kvelden før hadde hun først blitt varm i hele kroppen, til og med på hender og føtter som "alltid" pleide være kalde. Så kalde at samboeren ikke likte at hun varmet dem på han. Hun hadde blitt helt rolig og avslappet, lå en stund og kjente på enerigen som varmet i kroppen før hun sovnet og hadde sovet godt hele natten.
Neste morgen våknet hun like rolig og avslappet. Hun dro på møtet uten å grue seg, var fortsatt rolig og hadde klart å ordlegge seg slik at hun fikk gehør for sine egne ønsker.
Motparten hadde kommentert at hun var annerledes enn vanlig, og hun svarte ærlig at hun hadde fått healing (Tøff og modig dame!).

Fjernhealing har ingen grenser når det gjelder avstand. Folk på andre siden av jordkloden har fått fjernhealing, og det fungerte like godt som å sende til personer her i landet.

Det er stor variasjon på hvor mye jeg "tar inn" under en fjernhealing. Jeg kjenner alltid om personen tar imot eller ikke - har enda ikke opplevd at noen ikke tar imot - og ofte er det alt jeg merker. Andre ganger kan jeg "ta inn" hvor vedkommende har vondt og det hender at jeg får beskjeder som skal gis videre til vedkommende.

Noen ber om fjernhealing bare en gang. Andre ønsker 1 uke eller flere uker. Det er opp til hver enkelt å kjenne etter hva de ønsker og trenger.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden