6. sep, 2016

HJELPER HEALING FOR ALLE?

Innimellom får jeg spørsmål om jeg kan hjelpe alle som kommer til meg. Svaret er nei. Akkurat som helsetjenesten ikke kan hjelpe alle, kan heller ikke alternative behandlingsformer hjelpe alle. Sånn er det bare. Jeg pleier si at dersom 4 - 6 behandlinger ikke har gitt endringer/resultat, kan det være lurt å prøve noe annet.
Noen spør om hvorfor det er sånn, men det er ikke lett å svare på.

En ting har jeg imidlertid funnet ut: Det finnes personer som har oppdaget at de får omsorg og oppmerksomhet ved å være i den situasjonen de er i, eller ha den sykdommen de har. Disse ønsker ikke, bevisst eller ubevisst, at noe skal endre seg. De er helt sikre på at de ikke vil få omsorg og oppmerksomhet i form av å være seg selv, og ønsker ikke å gi slipp på disse "godene" som situasjonen eller sykdommen gir. Dessverre kan det bety at de går i offerrollen, og der kan de bli værende. Da hjelper det ikke hvor mye healing de får: de merker ingen endringer, i hvert fall ikke i positiv retning.

Imidlertid kan healing påvirke tankemønster og holdninger som kan føre til at man får nye innsikter/ny forståelse som gjør at man etter hvert ønsker forandring. Når man innser at man får enda flere fordeler ved å være frisk/gå ut av offerrollen, kommer viljen til å endre, til å ta sjansen på noe nytt, til å ta nye og annerledes valg for å kunne få en annen/bedre tilværelse.

Det finnes også personer som healing ikke er riktig for. De trenger andre behandlingsformer for å bli frisk - men disse oppsøker vanligvis ikke healere. De går dit de føler det er riktig å gå.

Jeg har vært aktiv healer i snart 17 år og jeg har enda til gode å oppleve at noen IKKE tar imot energien. Alle har tatt imot energi, i mer eller mindre grad.
Når det gjelder reiki, fungerer det på den måten at det er klienten på benken (eller den som får fjern-healing) som bestemmer hvor mye energi vedkommende får. Alt etter klientens behov blir hendene litt varme eller veldig varme. Det kan føles overveldende noen ganger, men fordi det er klienten som tiltrekker seg energien (det er ikke jeg som "dytter "klienten full av energi), kan man ikke gi over-dose - selv om enkelte av og til sier de synes det ble i meste laget.

Det er heller ikke sånn at det jeg opplever når jeg gir en behandling, trenger å være det samme som mottakeren opplever. Husker jeg hadde ei dame på benken for mange år siden, og jeg syntes det skjedde svært lite. En stund sto jeg og lurte på om jeg kunne ta betaling, for selv om jeg merket litt energiflyt i hendene, ble de nesten ikke varme.
Det første dama sa da jeg var ferdig, var at noe så varmt hadde hun aldri kjent før! Puh! Enda godt at hun hadde en slik opplevelse, selv om jeg ikke hadde det. Med bakgrunn i denne opplevelsen er jeg ikke så opptatt av å fortelle hva jeg opplever under behandlingen - det er mye mer interessant hva mottakeren av energien opplever, og jeg synes det er viktig og riktig at mottakeren får lov å ha sin opplevelse, uten påvirkning av hvordan jeg har opplevd behandlingen.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden