28. okt, 2016

AFFIRMASJON: JEG FORTJENER Å HA DET BRA

I sommer hadde jeg time hos en som er både healer og medium, og blant annet fikk jeg beskjed om å henge opp lapper rundt i huset, og som startside på mobilen, hvor det skulle stå "Jeg fortjener å ha det bra - andre fortjener å ha det bra". For det hjelper ikke at en selv har det bra, hvis ikke omgivelsene også har det bra.

Jeg har ikke prøvd affirmasjoner før, så jeg fant ut at dette skulle jeg gjøre ordentlig. Det så kjedelig ut med bare teksten, så da måtte bildet jeg fikk på en alternativmesse fram, fra ei som hadde plassen ved siden av meg som tegnet sjelen til folk, og i en stille stund tegnet hun min også, slik hun oppfattet den, og jeg fikk bildet. Hun forklarte at det rosa sto for egenomsorg,  som hun mente jeg trengte mer av, og at den røde blomsten symboliserer healing-kraften min.
Fant ut at det ble en fin bakgrunn til teksten.

Så "bildet" ble hengt opp mange forskjellig plasser i huset, blant annet på kjøkkenet, i stua, på badet og på kontoret mitt. Og jeg har det som forside på mobilen.

Det tok ikke lang tid før tankene begynte å "røre på seg"
- Hva er det egentlig å ha det bra?
- På hvilken måte har jeg det bra?
- Hvordan ønsker jeg å ha det, når jeg har det bra?
Tankene gikk frem og tilbake, og jeg begynte å se på hverdagen min på en ny måte. Jeg ble mer bevisst på hvordan jeg hadde det. Jeg ble mer oppmerksom på situasjoner, min rolle og andre sin rolle.

Hvor mye ansvar tar jeg selv for at jeg skal ha det bra i hverdagen? Både privat og på jobb. Hvordan kan jeg påvirke omgivelsene, slik at jeg får en god hverdag, og selvfølgelig de også? Ja, for det handler ikke om "på bekostning av", men til felles glede.
Det er nå en gang slik at den måten vi forholder oss til andre på, gjør at de forholder seg til oss på sin måte. Men hvis vi endrer måten å reagere på, gir uttrykk for andre/nye tanker og oppfatninger, eller gjør noe helt annet enn det vi vanligvis gjør, så må omgivelsene også endre hvordan de forholder seg til oss. For da fungerer ikke den vanlige måten å reagere på. Da må de også tenke nytt.

Jeg begynte også å tenke tilbake på barndom og oppvekst, på familiemedlemmer, skolevenninner, arbeidskollegaer m.m. Tenkte på hvordan de forholdt seg til meg, og hvordan jeg forholdt meg til dem. Hadde vi det bra sammen? Svarene var forskjellige, fra ja, litt, kanskje til nei.

Alle disse tankene gjorde meg mer bevisst på hvordan jeg lever livet mitt og hvordan jeg ønsker at livet mitt skal være. Og at det bare er jeg som kan skape det livet jeg ønsker meg. Og da er det greit å starte med hverdagen, enkle ting som er lett å ta tak i, som kan gjennomføres på en slik måte at det gir mestringsfølelse... som igjen gir en større følelse av egenverdi og glede.  Og en følelse av å ha det veldig bra med meg selv...og da har jeg også mer å gi til omgivelsene mine, slik at de også kan ha det bra   (((((((((( \o/ ))))))))))

Vennlig hilsen Torill  

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden