31. des, 2016

GODT NYTT ÅR!

Nå er 2016 på hell og et nytt år står for døren, og tankene begynner å vandre….

2016 startet med sykdom, og det tok tid å bli frisk. Men det ga også ro til å la tanker og prosesser gå sin gang. Det kan være nyttig.
Jeg har vært på noen kurs i løpet av året, og bl.a. ble et kurs over 1 ½ år om samisk sjamanisme avsluttet i november. Et veldig interessant og lærerikt kurs.

Jeg har bodd i Stavern noen år nå, og har ventet på at flere skulle få lyst til å bruke tjenestene jeg tilbyr. Energiene "legger seg til rette" når tiden er inne, og etter flere års bygge-prosess, vært i styret i Livskraft i Sandefjord, vært i trommegruppe, gått flere kurs og vært gjennom en del personlige prosesser, begynte stadig flere å ta kontakt i løpet av våren og sommeren. Jeg synes det er stort at folk viser meg en slik tillit, at jeg får lov å være med på en liten del av deres vei, av deres utvikling. Og jeg fylles med ydmykhet og takknemlighet over at jeg får lov til å bruke evnene mine på denne måten – det er en stor gave! Derfor er det viktig for meg at klientene mine tas imot med respekt, at de føler at de blir sett. Og at jeg hjelper til så godt jeg kan, må min måte.

Jeg har også fått kjenne litt på dette med grensesetting.
Min måte å gi reading på, er at jeg tar utgangspunkt i akkurat "her og nå", ser på hvor vedkommende sitter fast og hjelper til å løse opp blokkeringer, hjelper til å få energiene til å flyte igjen, prøver å belyse potensialet som ligger i alle. Men jeg "leser" ikke kjærester, slektninger, venner eller andre, for det har de ikke gitt tillatelse til. Jeg fokuserer bare på den som har bedt om readingen.
Jeg har full forståelse for at man kan være i en vanskelig situasjon, og at man ønsker råd og veiledning. Men det er ikke jeg som skal ta valgene for klientene mine. Jeg kan være med og belyse vinklinger og muligheter, men valgene skal man ta selv. Fordi man skal leve sitt eget liv og må ta følgene av de valgene man tar. Det hender jeg får spørsmål om vedkommende skal gå tilbake til ektefellen eller satse på den nye kjæresten han/hun har møtt. Eller jeg blir spurt om vedkommende bør si ja takk til jobbtilbudet på en annen kant av landet = bryte opp fra kjente trakter, venner og den jobben man har.
Men jeg verken vil eller kan ta slike valg for andre – det må hver enkelt ta for seg selv.

På en måte har 2016 vært et tungt år, og da tenker jeg på sekretærjobben min. Det er ikke hyggelig å få høre allerede om våren at det blir nedskjæringer på jobben (eller "omstilling" som det så fint heter) fra nyttår, og så gå i 5 – 6 måneder og vente for å få vite om man har jobb etter nyttår eller ikke. Det ble en lang og tung prosess som endte med at jeg fra nyttår får redusert stilling fra 70 % til 50 %. Hadde nok ikke funnet på å redusere stillingen selv, men nå som alt er avgjort og situasjonen har roet seg, ser jeg også at det gir en mulighet til å være mer aktiv på den "alternative" siden.
Ettersom jeg det siste året opplevd at flere har tatt kontakt fordi de har oppdaget at de har evner, og bedt om råd og veiledning, blir det informasjonsmøte om dette 9. januar for de som er interessert. Videre skal jeg gå på meditasjonskurs i februar og mars, pluss at jeg er i gang med å planlegge trommegruppe her hos meg annenhver uke – først som et prøveprosjekt frem til påske.
Og så håper jeg at jeg får gi mange behandlinger i det nye året også!

På tampen av året har jeg også fått kjenne på "et lite nett-troll" som fant på å "anmelde" Facebook-siden min med laveste rangering – uten å ha verken pratet med meg eller prøvd noen av mine tilbud. Uansett hvordan jeg ga tilbakemeldinger, var responsen latterliggjøring av hva jeg står for og at healing bare er tull, kvakksalvergreier, lureri og udokumentert svada.
Andre må selvfølgelig få mene hva de vil. For meg var det en interessant opplevelse å "kjenne på" disse negative energiene og bli møtt med motstand, uansett hva jeg svarte. Har sendt flere takknemlige tanker til vedkommende fordi jeg fikk oppleve den prosessen det var å finne ut hvordan jeg ønsker å forholde meg til slikt. Det kan skje igjen, og da er jeg mer forberedt….

Jeg tittet så vidt innom en side på nettet om nummerologi som jeg synes var interessant:
2016 = 2 + 0 + 1 + 6 = 9 som er et symbol for avslutninger.
2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1 som er et symbol for begynnelser.
Mange synes det har vært et tungt og turbulent år som nå er på hell, og det har skjedd mye negativt ute i den store verden. Det er kanskje slik det blir når ting avsluttes… og når noe avsluttes skal ofte nye ting inn i stedet. Men det hender det blir et "mellomrom" hvor det er tomrom eller kaos før det nye får satt seg på plass. Kanskje blir 2017 et slikt år hvor nye ting skal på plass, men at det er vanskelig å velge, eller se, hva det nye består i. Eller hvilke valgmuligheter man har. Uansett vil tiden og energiene legge seg til rette for et godt resultat, enten det er for at man skal få erfare mer / lære mer / gå gjennom prosesser, eller at det blir fremgang og suksess, at man får gjøre det man har aller mest lyst til.
Uansett hvordan det blir, ønsker jeg alle et fint, spennende, utviklende, morsomt og Godt Nytt År!

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden