16. feb, 2017

KAN DU SPÅ MEG?

Høsten 2006 ble jeg introdusert til krystallpendlene som er laget av munker fra Tibet. Et fantastisk energiverktøy både til å gi healing med, rense hus med, men det kan også brukes på andre måter. Jeg kan bruke den til å trekke tarot- eller englekort når det føles riktig. Eller jeg tar den med på helsekostbutikken for å finne den varen som er riktigst for meg.

På den tiden hadde jeg annonse i en telefonkatalog på nettet, og av en eller annen grunn begynte flere damer fra en annen og samme kant av landet å ringe meg. Den første hadde lest at jeg brukte pendler og lurte på om jeg kunne teste ut om den mannen hun hadde møtt – om denne mannen var hennes livs store kjærlighet, den hun skulle bli gammel sammen med? Dette hørtes jo gøy ut, så joda, jeg testet med pendelen og damen fikk svar.
Etter hvert ringte flere og ønsket svar på spørsmål, og jeg gjorde så godt jeg kunne med pendelen, og svar fikk de.

Men etter hvert fikk jeg en følelse av at dette ikke var så greit…. Og da første damen ringte flere ganger, med samme spørsmål, fikk det meg til å tenke litt. Og da hun ringte 4. gangen, ba jeg om at vi pratet litt først.
Jeg forklarte henne at det kanskje ikke var så lurt å velge om hun skulle satse på en mann eller ikke, ut i fra hva en pendel svarte. Det skjønte hun ikke….

Jeg forklarte henne:
Jeg tror det finnes flere som kan være "drømmepartneren" der ute, og at det handler om hvem vi treffer, hva vi ønsker ut av et forhold, og hvilke forventninger vi har. Men det handler ikke bare om å MØTE drømmepartneren. Det handler også om å VÆRE, eller bli, den drømmepartneren den andre ønsker å møte.
La oss si at drømmepartneren din vil møte deg om 5 år. Men at du i dag ikke er den drømmepartneren han/hun ønsker seg. At du kanskje trenger 2 – 3 andre kjæreste-forhold på disse 5 årene, for å få mer erfaring, større forståelse og bedre innsikt slik at du kan bli en enda bedre utgave av deg selv. Da er ikke de 2 – 3 kjærestene du kanskje "trenger" først bortkastet, fordi de vil føre til at du utvikler deg til å bli den drømmepartneren noen der ute ønsker seg.
Nei, dette ville ikke damen fra Trøndelag høre på – var det ikke riktig mann, så fikk et heller være! Og la på.

Jeg har en liten tanke om at dersom man ikke tar imot de sjansene man får til å erfare, til å utvikle seg, få mer forståelse og innsikt…. Så kanskje drømmepartneren dukker opp… men vil han/hun titte din vei da? Tror ikke det, for du har ikke utviklet de kvalitetene som vedkommende leter etter hos en ny partner, så da er du ikke interessant.

Når dette er sagt, så har jeg likevel et annet perspektiv også: Jeg har en fornemmelse av at når tiden er inne, så finner man hverandre, når det er riktig for begge parter… så får man bruke den tiden man trenger til å bli en bedre utgave av seg selv, eller gå noen prosesser som gjør at man blir klar for å gå inn i et nytt forhold når en partner som føles riktig dukker opp.

Jeg kan forstå at noen tar kontakt med "spå-damer" av forskjellige slag. Er man rådvill og ikke vet hvordan man skal komme seg videre, så kan det være greit med input fra annet hold, få ideer og vinklinger man ikke har tenkt på selv.
Men likevel, hver og en av oss må leve livet sitt selv, gjøre erfaringer på godt og vondt, og gjøre valg som fører oss fremover dit vi ønsker å være. Og fører ikke valgene oss dit vi ønsker, da har vi muligheten til å takke for erfaringene vi har fått og så velge på nytt.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden