7. mai, 2017

SYNKRONITET

Å ha synkronitet i livet sitt er en god følelse, og noen ganger skjer det tilsynelatende helt av seg selv.

Jeg vet ikke hvorfor, men i vinter dukket det opp en tanke i hodet mitt om at jeg burde ta en kur for å rense leveren min. Jeg har fått orden på mye vedr kroppen min som reagerer på "alt mulig". I 1997 fikk jeg en diett som jeg har fulgt, mer eller mindre, og det har ført til at jeg ikke har astmaanfall lenger. Jeg har også fått redusert eksem-problemene til et minimum i forhold til tidligere, og jeg som tidligere fikk alt av omgangssyker er nå sjelden syk. Og i 2007 kjøpte samboeren min vannrenser for at jeg skulle få rent vann å drikke, i stedet for å kjøpe flaskevann. Derfor har jeg ikke fått min daglige dose klor og fluor (og sikker andre ting også) som er tilsatt i drikkevannet vi tapper fra kjøkkenkranen. Da forsvant den tunge, slitne følelsen jeg alltid hadde i kroppen.

Men jeg har en utfordring igjen: vekta. Den er for høy og jeg ønsker at den skal gå ned. Det var i denne forbindelsen at tanken om en rensekur for leveren dukket opp.

Ei venninne tilbyr en form for "supermat" og jeg kontaktet henne med spørsmål om hun har produkter for rensing av leveren. Hun ble fyr og flamme, sendte meg et påmeldingsskjema slik at jeg kan motta produkter hver måned. Jeg lurte på hva dette kostet, og ba om oversikt over hva som var i produktene. Svaret var at det kostet "bare 30 kr dagen" og oversikten viste at det blant annet var bjørk og andre ting jeg ikke tåler i disse produktene. Da var ikke dette det rette for meg.

Men hvor kunne jeg finne en kur som renser leveren? Jeg leita litt på nettet, men ingenting av det jeg fant ga en god følelse av at dette var noe for meg. Så jeg roet ned leitinga og tenkte at jeg heller fikk være oppmerksom i tilfelle noe som passet for meg dukket opp.
Tanken på å gå til legen og be om hjelp dukket opp og forsvant fort. Jeg har veldig dårlig erfaring vedrørende å få forståelse og hjelp der når det kommer til hvordan kroppen min fungerer.

Da jeg var på alternativmessa i Skien første helga i april pratet jeg med ei som hadde plass ute på gulvet, rett foran meg. Hun pratet varmt om "supermat" og hvor bra dette er for kroppen. Det var interessant å høre på, men jeg koblet det ikke mot rensing av leveren. Hun lurte på om jeg ville være med på en konkurranse? Svare på noen spørsmål og skrive ned navn og telefonnummer, og så ville vinneren få en gratis time hos henne. Selvfølgelig kunne jeg det!
Jeg glemte hele konkurransen, men ca 3 uker senere fikk jeg telefon fra denne damen. Jeg hadde ikke vunnet. Men hun som vant kom ikke til oppsatt time, og ettersom jeg sto som nr 2 på lista, fikk jeg tilbudet i stedet.
Allerede neste dag var jeg på plass på kontoret hennes. Hun hadde et spesielt apparat = en "pinne" man holder i, som er koblet til et apparat som igjen er koblet til en pc. Jeg skjønte ikke alt hun forklarte, men fikk med meg at "pinnen" jeg holdt i sender forskjellige frekvenser inn i kroppen, at alle organene i kroppen har sin egen frekvens, og ut fra frekvensene som kom i retur, kunne et dataprogram "tolke" hvordan det sto til i kroppen min.
Hun var veldig nøye med å forklare at hun ikke stiller diagnoser eller at resultatene som kom opp indikerte sykdom – dette var bare en "tilstandsrapport" om kroppen, om organene fungerer optimalt, om kroppen har de vitaminene og mineralene den trenger for å fungere optimalt m.m. – altså hadde hun satt seg inn i Loven om alternativ behandling og visste hva hun kunne si og ikke si. Seriøs behandler, med andre ord, og det synes jeg er tillitsvekkende.

Da hun begynte å fortelle om resultatene som kom frem på pc-skjermen, hadde jeg ingen problemer med å stole på at dette var riktig. Hun fortalte masse om kroppen min som jeg visste fra før, og ut i fra de ubalansene hun fant, mente hun at disse påvirker stoffskiftet mitt slik at det ikke fungerer optimalt = at jeg har lett for å legge på meg, men vanskelig for å gå ned i vekt.
Jeg fikk tilbud om "supermat" her også, alt i flytende form, (jeg har tatt kosttilskudd med vitaminer i tablettform, men kroppen min har ikke klart å bryte ned tablettene godt nok til å kunne ta opp vitaminene, som jeg hadde mangel på) men nå til en pris på "10 kr dagen" = ca 970 kr/måned. Vi gikk grundig gjennom innholdsfortegnelsene og fant ingenting som jeg vet at kroppen min ikke tåler. Hun mente at tilførselen av "supermat" – som inneholder alt kroppen trenger – vil få kroppen til å fungere bedre, at den lettere vil kvitte seg med avfallstoffer og lettere ta opp næringen i supermaten.

Jeg kjøpte noen små poser (30 ml) med flytende konsentrat av næring fra forskjellige bær og frukt som skal tas sammen med frokosten. Pluss spesielle kapsler med fiskeolje, som hun anbefalte.  
Jeg startet med 1 pose sammen med frokosten, og startet forsiktig med kapslene, tok 2 hver kveld med kveldsmaten, i stedet for 3.

Jeg var uheldig i ca 2007 – da falt jeg ned ei trapp. Jeg falt forover og ble liggende delvis på magen/siden med overkroppen på plattingen nedenfor trappa, og med hofter og bein oppover trappetrinnene. Jeg fikk "et trykk" oppe i ryggen, like nedenfor skulderbladene. Dette punktet har vært vondt av og til etterpå, men jeg har ikke tenkt så mye på det.
Men med en gang jeg begynte med supermaten ble det vondt i dette punktet i ryggen. Det var vondt å sitte, vondt å reise seg opp fra stol, vondt å snu seg i senga. Det var vondt hele tiden.
Etter noen dager ringte jeg til damen og spurte om dette kunne ha sammenheng med supermaten. Det var jo rart at smertene kom med en gang jeg begynte med den – jeg hadde ikke forstrukket meg, slått meg eller gjort noe ekstra.
Hun ble overrasket, for slike reaksjoner hendte det oppsto etter at man hadde brukt supermaten i flere måneder. Ikke med en gang man starter.
Hun mente at kroppen har en fantastisk evne til å ordne opp i seg selv, hvis den får muligheten til det, så selv om det var vondt, så var det også positivt. Den tankegangen har jeg vedr healing også, så den var det lett å akseptere.
Heldigvis gikk smertene over i løpet av 9 – 10 dager.

Samtidig som jeg begynte med supermaten gikk jeg 100 % tilbake til dietten jeg fikk i 1997, og merker nå at kroppen min har det mye bedre. Jeg sover mye bedre om natten, selv om jeg må opp og tømme blæra opp til 2 - 3 ganger pr natt (ikke noe problem, jeg sovner fort igjen). Og jeg kjenner at buksene begynner å bli romsligere.

Alt dette føles riktig og jeg skal prøve dette opplegget i noen måneder og se hvordan det går.

Jeg synes det er morsomt å observere hvordan man får tanker om å ta tak i ting og hvordan det bare legger seg til rette når tiden er inne. Og jeg har en tanke om at når man sender ut tanker om å gjøre noe (tanker er energi, og de er ikke bare i hodet, de sendes også utover), så svarer universet med å legge til rette for at man kan få det man ønsker seg.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden