10. jan, 2019

Tekst

LENGE SIDEN SIST

Nå har det gått over 1 år siden sist jeg la ut skriverier….

Jeg har ikke glemt bloggen, men noen ganger hender det at livet går litt andre og/eller nye veier, at det skjer uforutsette ting og at det må gjøres omprioriteringer for en stund.

Helt siden jeg begynte å gi healing-behandlinger, har jeg erfart at når jeg går i prosesser, eller trenger energien min selv = ta vare på meg selv, så er det som om deler av livet legges "på vent". Så når jeg trenger ro, er det ingen som tar kontakt og ber om behandlinger, og roen og "klient-tørken" varer akkurat så lenge som jeg trenger det, enten det er 2 uker eller 5 måneder. Og det er greit. Jeg går i prosesser og utvikler meg videre, og til det nye er integrert og på plass, får jeg den roen jeg trenger til å fullføre prosessene, får nye innsikter, som igjen gir livet mitt en ny plattform å stå på. Og så er det full fart igjen. Jeg er "evig sulten" etter å lære mer, forstå mer, utvide horisonten og evnene mine, så jeg vet at dette skjer innimellom. Det hender også at det er fortiden som dukker opp igjen, at det skjer ting som gjør at hendelser og følelser fra fortiden skinner i et nytt lys, som man trenger å bearbeide.
Jeg ser på det som "livets flo og fjære" – man kan ikke alltid være tilgjengelig og stå på. Et tomt batteri gir ikke lys i lommelykta, så det er viktig å ta vare på seg selv også, med god samvittighet!

Har gått kurs og lest bøker det sist året, også. Og noen kurs bare "kom til meg", ble tilbudt meg gratis. Det føltes som at tilbudene kom rekende på ei fjøl, det var bare å si ja takk, ta imot og være takknemlig. 😊 En veldig god følelse av å få hjelp, bli sett og ledet videre på min vei!

Selv om jeg via diett har kontroll på mange av allergi-plagene, ble fjorårets sommer tørrere, mer støvete og varmere enn kroppen min satte pris på. Hverdagen var tung fra midten av mai til midten av august. Vi dro nordover på ferie, vekk fra varmen og støvet, og jeg satt i bilen og jublet da vi kjørte over Dovrefjell, og tok bilder av alle skyene jeg så. Hadde aldri trodd at hvite skyer på himmelen kunne være så vakkert og gi så mye glede! Det samme gjaldt små fosser som dukket opp her og der: Friskt livgivende vann som falt nedover fjellsidene - et vakkert syn! Og da vi kom til Helgelandskysten (hvor bildet er tatt) var gleden like stor da jeg kunne fryde meg over å være ute uten å få allergi-reaksjoner, kunne fryde meg over normale farger, grønt, friskt gress og mer normale sommertemperaturer.

Den siste tiden har jeg oversatt flere tarot-kortstokker fra engelsk til norsk. Slike oversettingsprosjekter setter alltid i gang prosesser. Ene kortstokken har forhold/relasjoner som tema (foreldre/barn, venner, kjærester, søsken, kollegaer osv. Forhold/relasjoner finnes i mange varianter) og jeg fikk møte meg selv i døra enda en gang. Jeg blir både overrasket og takknemlig for all psykologien som ligger i bunnen av kortstokkene, enten det er tarot, englekort eller andre typer kort. Og jeg får nye vinklinger, nye tanker og får betrakte meg selv og livet mitt fra et nytt ståsted. Veldig lærerikt.

Akkurat nå har jeg ikke lagt planer for det nye året. Men jeg tenker at det har en del å by på likevel, når tiden er inne….

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden