24. feb, 2019

ENERGETISK ARV / FORFEDRE-HEALING

Jeg var på alternativmessen i Drammen i går og har lyst til å fortelle litt om ene foredraget jeg var på. Og mine tanker/refleksjoner rundt temaet.
Foredraget het: "Changing Inherited Patterns" (Forandre arvede mønster), som ble holdt på engelsk. Heldigvis snakket foredragsholderen på en enkel måte, så det gikk veldig greit å forstå han.

Han fortalte at når det gjelder arv, er det ikke bare det fysiske DNA vi arver fra foreldre, besteforeldre og eldre generasjoner. Vi arver også et "energetisk DNA" = følelsesmønstrene som tidligere generasjoner har hatt, helt opp til 7 generasjoner bakover.

Energien vår varierer i løpet av livet, den påvirkes av opplevelser og hvordan vi har det. Og dette igjen påvirker sjelen vår, som er kun energi. Da tidligere generasjoner døde, hadde de levd et liv som ga erfaringer på godt og vondt, og de ble preget av tiden de levde i. For eksempel har noen generasjoner hatt mye skam rundt det å ikke klare seg økonomisk, ikke klare å fø familien sin, uønskede svangerskap utenfor ekteskap osv. Andre har hatt andre opplevelser som har gitt blokkeringer og begrensninger i tanker, følelser og sinn. Og har tatt med seg disse begrensningene / fastlåste holdningene / blokkeringene i graven. Når vi dør og "kommer over på den andre siden" kan vi bruke opp til flere hundre år på å frigjøre oss fra blokkeringene. Og så lenge de er der, er de "med på lasset" når det gjelder "energetisk DNA".

Han fortalte at vi bør ta med forfedrene, mange generasjoner bakover - gjerne 7 generasjoner - når vi mediterer. Det blir veldig mange personer: Vi har 2 foreldre, 4 besteforeldre, 8 oldeforeldre som igjen har 2 foreldre hver...… og resten av regnestykket overlater jeg til deg. Vi kan hjelpe dem å gi slipp, hjelpe dem til å frigjøre seg, hjelpe dem til å bli rene, lyse sjeler, helt fri for vedheng fra livene de har levd. Fordi det også vil hjelpe oss selv = vi slipper den negative, energetiske arven som fulgte med fra forfedrene da vi selv ble født. Og det hjelper kommende generasjoner.

Han kalte det FORFEDRE-HEALING. Forklarte at når vi mediterer, kan vi be forfedrene våre komme og være med, og be "enteties" være med (det er lysvesener som gir healing og hjelp) og sende healing til forfedrene mens vi mediterer. Han forklarte at "enteties" også jobber med forfedrene mellom meditasjonene, underviser dem og hjelper dem å frigjøre seg fra jordiske begrensninger og blokkeringer.
Han som holdt foredraget er fra Kina (tror jeg det var) og han fortalte at i Østen blir det sett på som veldig viktig å hjelpe forfedrene på denne måten.

Her i vår del av verden er vi ikke vant til å tenke på denne måten. Men hva om dette er riktig?
Kanskje det er verd et forsøk å jobbe litt med dette når du mediterer? Jeg kan ikke se at det kan være noen bivirkninger ved å gjøre det – annet enn at man etter hvert kan føle seg friere og gladere.
Og den risikoen er jeg villig til å ta! 

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden