29. apr, 2020

LYTTER DU TIL INTUISJONEN DIN?

Før hendte det ofte at jeg "overså" den lille stemmen som sa ifra, som ga et tips, men med årene har den lille stemmen vokst seg sterkere, så nå skjer det ikke så ofte at den blir oversett. Og det er jeg glad for, for den har gitt mye glede. Noen ganger skjønner man ikke alltid hvorfor man skal følge den "indre stemmen", innskytelsen, tanken som dukket opp i hodet. I første omgang kan det hende at den ikke gir så mye mening, men den kan komme etter hvert.

Da jeg for noen år siden pakket for å dra på alternativmessen i Lillestrøm, "fikk jeg beskjed" om å ta med posen til tromma mi. Ble litt overrasket, for jeg hadde ingen planer om å kjøpe ny tromme. Men tok den med. Første dagen på messa gikk jeg rundt og kikket på alle trommer jeg fant, men "falt" ikke for noen av dem. Senere på dagen møtte jeg ei venninne som fikk høre om dette, og jeg tok henne med og viste henne tromma jeg hadde hjemme - maken var til salgs på messa. Da jeg løftet den opp, oppdaget jeg at den var mye lettere enn min tromme og selger fortalte at trommemakerne hadde gått over til et lettere materiale. Dagen etter, da jeg kom på messa, kom det på nytt "beskjed inn i hodet mitt" at det var den lette tromma jeg skulle kjøpe, og det gjorde jeg. Og var glad for at jeg hadde tatt med posen.
Men jeg trengte ikke 2 store trommer, så jeg la den "gamle" ut for salg. Ei dame tok kontakt og ønsket å komme å prøve tromma. Hun var så ivrig at hun kom en dag tidligere enn avtalt. Og da hun hadde gått kom vissheten om at det var hun som skulle få kjøpe den, og det gjorde hun. Hun fikk tilbud om å være med og tromme annenhver uke sammen med meg og en venninne, og slik startet fantastiske vennskap for oss alle 3. Vi har blitt nære venninner som alle er "alternativt" interessert, som deler erfaring og kunnskap, hjelper og støtter hverandre.

Sist november kjøpte jeg min første syngebolle og ble helt betatt. Den ble brukt ofte og ga energi og glede. Rett over nyttår, sent en lørdag kveld, "falt det inn" en tanke i hodet mitt om at jeg skulle kjøpe en syngebolle til. Så jeg gikk på nettet og leita, sendte mail til forskjellige steder. Men var ikke helt fornøyd da jeg omsider tok kvelden - det var ikke noen syngeboller som føltes helt riktig.
Neste morgen, mens jeg spiste frokost, kom det en tanke om å lete på finn.no. Merkelig, syntes jeg - selger de sånt der?
Men jeg tittet på finn.no, og der fant jeg et helt chakra-sett = 7 syngeboller som var laget i et tempel i India, av munker. Leste at de var samstemt til chakraene, og annen informasjon.
Jeg ringte til selger og det viste seg at det var 4 timers kjøretur en vei. Og jeg hadde lyst å prøve dem før jeg eventuelt kjøpte dem. Så forteller selger at hun skal besøke noen = 2 timers kjøretur i min retning, og dermed møttes vi neste dag på halv-veien og jeg ble den lykkelige eier av 7 flotte syngeboller!

Så å lytte til intuisjonen kan føre til mye glede og nytte, selv om det i første omgang ikke er helt forståelig hvorfor man skal gjøre det man "får beskjed" om.
Og hvis man velger å overse den "lille stemmen", får man muligheten til å fundere på hva man gikk glipp av….

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden