14. des, 2020

ENERGITYVER

I løpet av høsten har jeg blitt kontaktet av flere som forteller om energityver og ønsker hjelp til å "stoppe tyven". Noen sier ifra direkte, uten at det hjelper. Og alle ønsker "energi-verktøy" som kan benyttes.

Jeg har selv hatt noen energityver opp gjennom årene. En av løsningene har vært å slutte å ha kontakt med vedkommende, velge å ikke ha noe med vedkommende å gjøre. Dessverre finnes det personer som "tapper energi" på avstand også, og da handler det om å beskytte seg selv mot dette. Det finnes mange teknikker og jeg har erfart at en teknikk ikke fungerer på alle energityvene, så jeg har prøvd flere.

Den første teknikken jeg prøvde var å sette opp en rose-hekk mellom meg og energityven. Hekken ble etter hvert både høy, bred, lang og hadde 10 – 12 cm lange torner (Alt går an i fantasien, så jeg tok i så det holdt!) Jeg kunne skimte energityven gjennom bladene, men følte meg trygg på at denne personen ikke kunne nå meg.

Rosehekken fungerte ikke overfor en annen energityv. Jeg "sanset" lange fangarmer som leita etter meg, enten det var nært eller på lang avstand. Det som fungerte var å visualisere meg selv inne i et egg, med hele den fysiske kroppen og auraen inni egget. At "eggeskallet" var ytterkanten av auraen. Og at hele yttersiden av egget var dekket av et glatt, gull-farget speil. Slik at vedkommende bare så seg selv og at all negativ energi ble reflektert tilbake til avsender. Da fikk jeg leve trygt i min verden, uten påvirkning fra energityven.  

En tredje metode er å tåkelegge. Når du merker at energityven prøver seg, se for deg at du sender ut en tåkesky som blir liggende mellom dere. En tåkesky som er så tett at energityven ikke kan finne deg.

Metode nr 4 er å be hjelpere, guider og erkeengler om hjelp. Og kraftdyr, hvis du har et forhold til dem. Husk at disse ikke gjør noe som helst før du ber om det. Vi på jorden har fri vilje, og vi må derfor gi uttrykk for ønske om hjelp hvis vil vi ha hjelp.
Jeg jobber en del med 4 erkeengler:
Michael – Beskyttelse, mot, styrke, sannhet, integritet, positivitet og avslutninger.
Raphael – Healing på alle plan, oppmuntrende, humor, glede, lek, reiser og forandring.
Gabriel – Nåde, budskap, kommunikasjon, kreativitet, trygghet, klarhet og meningen med livet.
Uriel – Visdom, virksomhet, medvirkning, fred, problemløsning og tilgivelse.
Erkeengelen Michael avbildes ofte med et sverd i hånden og mange ber om hans hjelp til å kutte bånd og beskytte. Erkeengelen Raphael kan gi healing både til deg og energityven.

Hvis energityven allerede har fått "bånd" til deg, kan du visualisere at du har ei saks og klipper av båndene helt inntil kroppen din. Og at båndene har en strikk-effekt, slik at de trekker seg tilbake til avsender. Etterpå kan du sette opp gullegget rundt deg, og sjekke at speil-overflata er helt glatt, slik at det ikke finnes noen "knagger" som energityven kan feste seg på.

Føler man behov for å rense ut energi man ikke vil ha, kan man meditere/visualisere – for eksempel under dusjen om morgenen – at vannet ikke bare renner utenpå kroppen, men også inni, at alle cellene i kroppen får slippe ut uønsket energi/innhold, og visualisere at alt renner ut i sluket. Eller du kan meditere/visualisere at du bader i et tjern/i sjøen/en elv og at vannet renser ut energiene du gjerne vil bli kvitt/er klar til å gi slipp på.

Alle disse teknikkene krever gjentakelse/øving. Det holder ikke å visualisere/meditere/tenke dem bare 1 gang. I perioder har jeg satt opp både rosehekken og gullegget morgen og kveld, til jeg kjente at "de bare var der".

Noen energityver stjeler energi bevisst. Andre gjør det ubevisst. Noen kan føle at de får mer energi når de kan kreve av andre, og derfor gjør de det uten å tenke over at det er en måte å stjele energi på. Og ofte er det praktisk og lettvint å ha noen man kan kreve av, for eksempel hjelp til diverse små og store gjøremål. Det kan være en utfordring å sette ned foten da slike personer helst ikke ønsker å gi slipp på fordelene de har med å ha noen som ordner og hjelper til, det vil si at man møter motstand og kan få høre at man har blitt vanskelig å ha med å gjøre, egoistisk osv. Da handler det om å stå i sin egen energi, ikke ta det personlig, men innse at "Dette er ikke mitt, det tilhører den andre". 

En annen side ved dette er hva du sender i retur. Husk at en energityv som stjeler ubevisst ikke gjør det for å være slem mot deg. Det går an å si "takk, men nei takk" og sende vedkommende varme, kjærlighet og gode tanker. Og lukke igjen for din egen del.
Vi er "dessverre" oppdratt til at vi skal tenke på alle andre, stille opp, hjelpe til…. Ofte på bekostning av egen energi og velvære. Det er ikke egoisme å ta vare på seg selv, si nei, avvise krav fra andre – det er en nødvendighet. Batteriene må lades og det er det bare du selv som kan ta ansvar for.

Samtidig som vi opplever at andre stjeler energien vår, så kan det også handle om at vi selv – bevisst eller ubevisst – tillater å gi fra oss energien vår. Noen har behov for å føle seg ønsket, elsket, at andre trenger dem og stiller opp både når det føles riktig og når det ikke føles riktig. Og det er når det ikke føles riktig at vi får følelsen av energi-tyveri.  
Hvis man gir fra seg energien sin på et ubevisst plan kan det være lurt å se litt på seg selv, hvordan man fungerer i forhold til andre, hvordan er relasjonene dine? Har du et mønster hvor du gir og gir, uten å få så mye igjen? Ikke at man skal "telle på knappene" for at alle skal gi likt, men at man føler at vennskapet/forholdet gir noe positivt, slik at man har lyst til å fortsette relasjonen.

Jeg tror også at intensjonen i bunnen er viktig. Med hvilken begrunnelse/årsak ønsker du å stoppe energi-tyveriet? Ønsker du VIRKELIG å stoppe energityven? Eller bruker du situasjonen til å få oppmerksomhet? (Beklager, men noen gjør det! Og de kan ha mange unnskyldninger for hvorfor de "ikke får til" å gjøre noe med situasjonen)
Jo renere intensjon som kommer oppriktig fra hjertet, desto lettere er det å stoppe energityven. Går du halvhjertet inn for oppgaven, blir resultatet deretter.

Det er også noe som heter at "Det du tenker på tiltrekker du deg", eller "Det du gir energi, får energi". Så hvis du går rundt og tenker på at tyven stjeler energi fra deg, kan du også tiltrekke deg/vedlikeholde/forsterke en slik situasjon. Så å leve livet sitt så godt man kan, fokusere på det som gir glede og mening, omgi seg med positive personer som er glad i deg, kan også hjelpe på situasjonen.

Men uansett teknikker, intensjon og tankemønster, så tror jeg også at det å stå trygt og stødig i seg selv er til god hjelp. Når du er trygg på hvem du er, hvor grensene dine går, at du står på en plattform i livet som "er deg" – da er også beskyttelsen på plass. Og da tillater du ikke at andre stjeler energien din – da gir du når du har overskudd og når det føles riktig.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden