16. aug, 2021

Veiledning

Har du oppdaget at du har evner? Healing, klarsyn, mediumskap og/eller andre ting?
Jeg får telefoner fra folk som lurer på ting, som ønsker noen å prate med. Noen har nettopp oppdaget evnene sine, andre har visst om dem en stund og har prøvd ut både veiledere, kurs og/eller forskjellige teknikker/innfallsvinkler.

Det som er mest utfordrende, er de personene som ringer og er fortvilet, pågående og nesten desperat etter å få hjelp. Jeg får høre om personer som har oppdaget at de har evner, har tatt kontakt med en healer/et medium/en veileder som har påtatt seg å lære dem opp, dele av sin egen kunnskap og erfaring. Men dessverre skjer det noen ganger ting som veilederen ikke takler/klarer å hjelpe til med, og da ringer vedkommende til andre. Ofte handler det om at vedkommende "har fått på seg en energi", eller "har fått på seg en klebeånd" som de ikke klarer å få bort. Og at denne "energien" eller "klebeånden" tapper dem for energi så de blir sliten og trett.

Jeg blir litt oppgitt på vegne av de som ringer, for de har tydeligvis kontakt med en veileder som ikke takler utfordringene som kan følge med oppgaven de har tatt på seg. Skal man veilede noen, bør man ha kunnskap og evner til å kunne klare å "gå inn og se" hva det egentlig dreier seg om, og rydde opp/balansere, hjelpe vedkommende ut av det de opplever som et problem. Energi som henger ved, eller "klebeånd" som noen kaller det, kan være mye forskjellig, og det kan være mange måter å takle det på.

Samtidig gjør jeg meg noen tanker rundt dette med å velge en veileder. Hvor mye vet jeg om vedkommende som jeg velger? Hvor mye handler om hva jeg føler er riktig for meg, om hvem jeg skal velge, og hvor mye er påvirkning fra andre, eventuelt den som kan være veileder? Og når veilederen først er valgt, setter jeg vedkommende på en pidestall og tror at veilederen vet alt og kan alt? Uten å være litt kritisk? Ja, for litt kritisk sans og sunn fornuft er absolutt på sin plass i det mylderet av tilbud/retninger som finnes blant "alternativer". Det handler om å bruke magefølelsen/intuisjonen og fornuften, og kjenne etter hva som føles riktig, hva som kan være "min vei". Når noen påstår at noe er rett for deg, fordi vedkommende kan tilby det, så er det grunn til å bli skeptisk. Da jeg var ny i dette og var på alternativmesser, fikk jeg på en og samme alternativmesse høre fra 7 forskjellige personer at "det jeg driver med og kan lære bort er det ENESTE rette for deg, for det SER jeg". Hver gang svarte jeg at jeg skulle tenke på det… og for hver nye person som sa det samme ble jeg mer og mer sikker på at her var det noe som ikke stemte.

Noen velger å se på veilederen sin som en guru, de stiller ikke spørsmål, vurderer ikke så nøye og følger mer eller mindre ukritisk veiledningen de får. Det er en behagelig vei, bare "dilte etter" og ta imot…. Men er det riktig for deg? Hva med å kjenne etter hva som føles rett, hva som gir "gjenklang" i deg, og følge den veien du føler er riktig? Husk at du er skrudd sammen på din egen, spesielle måte, og det som passer for andre trenger ikke å være det riktige for deg.
Og får du en guru, så husk at du sjelden kan utvikle deg forbi guruen din, selv om du har potensiale til det. En del guruer liker å være "på toppen," bli sett opp til og beundret, og da kan det være fort gjort (både bevisst og ubevisst) å holde nede de med potensiale til å gå enda lengre enn en selv.

Det er trist at en del av de som påtar seg å være veiledere for andre ikke takler oppgaven når det dukker opp utfordringer. Det er et stort ansvar å påta seg å "pakke opp" en person som nettopp har oppdaget evnene sine. Det er jo meningen at blomsterknoppen skal få utvikle seg – i sitt eget tempo, på sin egen måte – til å bli en flott rose, ikke at stilken knekker så blomsterknoppen faller av, eller at rosen visner før den får blomstret ut.

Jeg anbefaler noen ganger folk som ringer meg å gå kurs. Jeg har selv gått mange kurs, for jeg ble full av spørsmål da jeg oppdaget healing-evnene mine. Jeg valgte forskjellige kurs, helt bevisst, fordi de forskjellige healing-teknikkene ga meg innfallsvinkler å utforske, og etter hvert som jeg forsto og integrerte det jeg lærte, ble jeg også bedre kjent med meg selv og hvordan jeg fungerer som healer, og i dag har jeg funnet healingformer/-teknikker som kjennes riktige for meg.

Det tar tid å "pakke opp" seg selv, bli kjent med og finne ut av evnene sine. Sørg for å gjøre det til en positiv og oppbyggende opplevelse som gir mersmak og lyst til å utvikle deg videre.

Vennlig hilsen Torill

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden