13. jul, 2022

Forventninger til behandling

Noen ganger opplever jeg at klienten har veldig spesifikke forventninger til hvordan en healing-behandling skal være og hva jeg skal si og/eller gjøre.

Når man har hørt venner, slekt eller andre fortelle om sin opplevelse hos en healer, og man bestiller time hos samme healer – er det da realistisk å forvente at du selv skal oppleve akkurat det samme som andre har gjort? 

Vi er alle «skrudd sammen» på vår egen, spesielle måte og vi har med oss opplevelser «i ryggsekken» som har påvirket oss på forskjellig vis og formet oss til den vi er i dag. Med andre ord: vi har helt forskjellig bakgrunn og forskjellige forutsetninger for hvordan en healing-behandling oppleves, og også hva som kan bli resultatet av den. Så å forvente at du skal oppleve det samme som noen du har hørt har vært hos meg før, er en urealistisk forventning.

Jeg skjønner at det kan være fristende å få oppleve noe som andre syntes var flott og fint, men det er dessverre ikke en selvfølge. Derimot kan du, hvis du møter med åpent sinn og setter forventningene fri, få en healing-opplevelse som er ment bare for deg, slik det er riktig for deg. Om andre har fått høre at de for eksempel har med seg en nydelig engel, var det fordi det var det jeg «sanset» underveis i healingen. Hos deg kan jeg «sanse» noe helt annet, men på grunn av holdningen «jeg vil ha det den andre fikk», kan du se på det som er ment for deg som ubetydelig og kanskje til og med bli skuffet. I stedet for å innse at du er unik, at det som skjer er riktig for deg akkurat nå når du ligger på behandlingsbenken og være takknemlig for det.
Jeg kan ikke trylle frem en nydelig engel bare fordi andre har latt meg sanse en, eller en beskjed i samme gate som andre fikk. Jeg kan bare fortelle om det jeg sanser i forhold til deg – hvis jeg sanser noe i hele tatt. Som sagt er vi alle forskjellige: Noen er veldig åpne og lett for meg å «sanse» ting om, andre er mye mer lukket og vanskeligere å komme inn på, eller umulig å komme inn på. Det er stor variasjon på dette. Noen ganger er det ikke meningen at jeg skal sanse noe som helst, at det kun er healing-energien klienten trenger.

En annen side ved å ha urealistiske forventninger er at du «låser energiene». Hvis du har bestemt deg for hva du vil jeg skal fortelle og maser om dette underveis i behandlingen (har opplevd det flere ganger), så gir du meg ikke ro til å «sanse det som kommer til meg». Da legges det et forventningspress på behandlingen og meg som healer som kan bremse energiflyten, slik at de eventuelle beskjedene som du kunne ha fått, ikke kommer gjennom.

Ingen healing-behandlinger er like, selv ikke hos en person som tar flere behandlinger. Jeg opplever at hver behandling gjør noe med mottakeren som gjør at han/hun går videre i sine prosesser, bevisst eller ubevisst, og derfor er ståstedet endret fra gang til gang.  Derfor er ingen healing-behandlinger like og jeg vet aldri hva som kommer til å skje før behandlingen er i gang.

Så neste gang du får alternativ behandling: Sett fri alle forventninger om et spesifikt resultat eller hvordan stunden skal oppleves; still med et åpent sinn og ønsk heller at det som skjer skal være til det beste for deg på alle måter, hva enn det måtte være, enten det skjer bevisst eller ubevisst. Universet kan ha andre planer for deg enn du selv har og da er det lurt å ikke stå i veien for seg selv!

Vennlig hilsen Torill 

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

04.12 | 14:48

Jeg traff min tidligere arbeids kollega Grete på legekontor i forrige uke... Tror det var en mening bak hennes info om deg...og meningen jeg skal til deg da du stadig dukker opp i mitt hode....

Del denne siden